17.09.2022

# In simple words explain clearly and in which order should be done each of the statements 1. r(x-axis) • T(2,-3)

1

23.01.2023, solved by verified expert

Step-by-step explanation:

1.

In the statement "r(x-axis) o T(2,-3)", the "r(x-axis)" is a rotation about the x-axis and "T(2,-3)" is a translation by 2 units in the x-direction and -3 units in the y-direction. The order of operations is first translate the object by (2, -3) units and then rotate the object around x-axis.

2.

In the statement "T(-2,5) o R 90° CCW", the "T(-2,5)" is a translation by -2 units in the x-direction and 5 units in the y-direction, and the "R 90° CCW" is a counterclockwise rotation of 90 degrees. The order of operation is first rotate the object 90° CCW and then translate it by (-2,5) units.

3.

In the statement "T(1,4) o r(y-axis)", the "T(1,4)" is a translation by 1 unit in the x-direction and 4 units in the y-direction, and the "r(y-axis)" is a rotation about the y-axis. The order of operation is first translate the object by (1,4) units and then rotate the object around y-axis.

4.

In the statement "r(y-axis) o T(1,4)", the "r(y-axis)" is a rotation about the y-axis, and the "T(1,4)" is a translation by 1 unit in the x-direction and 4 units in the y-direction. The order of operation is first rotate the object around y-axis and then translate the object by (1,4) units.

### Faq

Mathematics

SI=(P*R*T)/100

P=2000

R=1.5

T=6

SI=(2000*1.5*6)/100

=(2000*9)/100

=180

Neil will earn interest of 180

Mathematics

The total nom of  code that can be used is equal to 5+3 = 8

Mathematics

The answer is in the image

Mathematics

The answer is in the image

Mathematics

Speed=Distance/time

Here,

distance=15m

time=1sec

speed=15/1=15m/sec

Distance=Speed*time

time=15min=15*60sec=900sec

Distance travelled in 15 min=15*900=13,500m

=13500/1000 km=13.5Km

Mathematics

The wood before starting =12 feet

Left wood=6 feet

Wood used till now=12-6=6 feet

Picture frame built till now= 6/(3/4)

=8 pieces

Therefore, till now 8 pieces have been made.

Mathematics

The wood before starting =12 feet

Left wood=6 feet

Wood used till now=12-6=6 feet

Picture frame built till now= 6/(3/4)

=8 pieces

Therefore, till now 8 pieces have been made.

Mathematics

The answer is in the image

Mathematics

tip=18% of 75.45

=18/100 * 75.45 = \$13.581

Tip = \$13.581

Mathematics

Given height of gymnasium is 5/6 height of 30 foot ball

therefore height of gymnasium=5/6 * 30

=25 feet

What is Studen
Studen helps you with homework in two ways:

## Try asking the Studen AI a question.

It will provide an instant answer!

FREE