09.04.2023

In a housing project there are 180 households in which English is usually spoken, 80 in which Spanish is usually spoken, and 40 in which the language is other than English or Spanish. A researcher approaches a house at random to conduct an interview. What is the chance that the usual language in that household will NOT be English

. 0

Step-by-step answer

24.06.2023, solved by verified expert
Unlock the full answer

The chance that the usual language in that household will NOT be English = 0.4

Step-by-step explanation:

As given ,

Total households in which languages spoken is English = 180

Total households in which languages spoken is Spanish = 80

Total households in which languages spoken is other than English or Spanish  = 40

So,

Total households = 180 + 80 + 40 = 300

Now,

Household in which English language is not spoken = 80 + 40 = 120

So,

The chances that the usual language in that household will NOT be English = In a housing project there are 180 households, №17886904, 09.04.2023 20:39

∴ we get

The chance that the usual language in that household will NOT be English = 0.4

It is was helpful?

Faq

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The chance that the usual language in that household will NOT be English = 0.4

Step-by-step explanation:

As given ,

Total households in which languages spoken is English = 180

Total households in which languages spoken is Spanish = 80

Total households in which languages spoken is other than English or Spanish  = 40

So,

Total households = 180 + 80 + 40 = 300

Now,

Household in which English language is not spoken = 80 + 40 = 120

So,

The chances that the usual language in that household will NOT be English = \frac{120}{300} = \frac{12}{30} = \frac{4}{10} = 0.4

∴ we get

The chance that the usual language in that household will NOT be English = 0.4

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Cost of 7 gallons=$24.50

Cost of 1 gallon=24.50/7=3.5

Cost of 15 gallons=15*3.5=52.5

Cost of 15 gallons will be $52.5

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The solution is in the following image

The solution is in the following image
Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD
The answer is in the image 

The answer is in the image 

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Salesperson will make 6% of 1800

=(6/100)*1800

=108

Salesperson will make $108 in $1800 sales

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The solution is given in the image below

The solution is given in the image below
Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Speed=Distance/time

Here,

distance=15m

time=1sec

speed=15/1=15m/sec

Distance=Speed*time

time=15min=15*60sec=900sec

Distance travelled in 15 min=15*900=13,500m

=13500/1000 km=13.5Km

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The answer is in the image 

The answer is in the image 

Try asking the Studen AI a question.

It will provide an instant answer!

FREE