22.11.2021

Help pleeas Round to the nearest ten, hundred, or thousand:

1.) Round to the nearest thousand 6,471.

Estimate each sum, difference, or product by first rounding to the nearest hundred.

2.) 41,348 + 19,749 3.) 38,652 - 14,549 4.) 396 • 748

Solve the equations:

5.) t + 28 = 54 6.) 28x = 168 7.) 27 = y + 12

Simplify:

8.) 10 • 24 - (18 + 2) ÷ 4 - (9 - 7) 9.) (80 ÷ 16) x [(20 - 56 ÷ 8) + (8 • 8 - 5 • 5)]

Evaluate the exponential notation:

10.) 5 to the power of 4

11.) 6 cubed

Sort out:

12.) Natasha has $196 and wants to buy a computer for $698. How much more do you need?

13.) Toni has $406 in her checking account. He is paid $78 for a part-time job and deposits it into his checking account. What is the balance in your account now?

14.) A beverage company packed 228 cans of soda in 12-can cases. How many cartons were filled?

. 0

Step-by-step answer

09.07.2023, solved by verified expert
Unlock the full answer

Step-by-step explanation:

Round to the nearest ten, hundred, or thousand:

1. 6,471 to need to the nearest thousand is 6,000

Estimate each sum, difference, or product by first rounding to the nearest hundred.

2. 41,348 + 19,749 ==> 41,300 + 19,700 = 61,000

3. 38,652 - 14,549 ==> 38,700 - 14,500 = 24,200

4. 396 • 748 ==> 400 • 700 = 280,000

Solve the equations:

5. t + 28 = 5

      - 28   -28

t = 26

6. 28x = 168

  /28       /28

x = 6

7. 27 = y + 12

-12          - 12

15 = y or y = 15

Simplify:

8. 10 • 24 - (18 + 2) ÷ 4 - (9 - 7)

10 • 24 - 20 ÷ 4 - 2

240 - 5 - 2

240 - 7

233

9. (80 ÷ 16) x [(20 - 56 ÷ 8) + (8 • 8 - 5 • 5)]

(80 ÷ 16) x [(20 - 56 ÷ 8) + (64 - 25)]

5 x [(20 - 7) + (64 - 25)]

5 x [13 + 39]

5 x 52

260

Evaluate the exponential notation:

10. Help pleeas Round to the nearest ten, hundred,, №18010759, 22.11.2021 10:40

11. Help pleeas Round to the nearest ten, hundred,, №18010759, 22.11.2021 10:40

Sort out:

12. Natasha has $196 and wants to buy a computer for $698. How much more do you need?

698 - 196 = $502 <== final answer

13. Toni has $406 in her checking account. He is paid $78 for a part-time job and deposits it into his checking account. What is the balance in your account now?

406 + 78 = $484 <== final answer

14. A beverage company packed 228 cans of soda in 12-can cases. How many cartons were filled?

228/12 = 19 cartons filled <== final answer

Hope this helps!

It is was helpful?

Faq

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by Specialist

Step-by-step explanation:

Round to the nearest ten, hundred, or thousand:

1. 6,471 to need to the nearest thousand is 6,000

Estimate each sum, difference, or product by first rounding to the nearest hundred.

2. 41,348 + 19,749 ==> 41,300 + 19,700 = 61,000

3. 38,652 - 14,549 ==> 38,700 - 14,500 = 24,200

4. 396 • 748 ==> 400 • 700 = 280,000

Solve the equations:

5. t + 28 = 5

      - 28   -28

t = 26

6. 28x = 168

  /28       /28

x = 6

7. 27 = y + 12

-12          - 12

15 = y or y = 15

Simplify:

8. 10 • 24 - (18 + 2) ÷ 4 - (9 - 7)

10 • 24 - 20 ÷ 4 - 2

240 - 5 - 2

240 - 7

233

9. (80 ÷ 16) x [(20 - 56 ÷ 8) + (8 • 8 - 5 • 5)]

(80 ÷ 16) x [(20 - 56 ÷ 8) + (64 - 25)]

5 x [(20 - 7) + (64 - 25)]

5 x [13 + 39]

5 x 52

260

Evaluate the exponential notation:

10. 5^4

11. 6^3

Sort out:

12. Natasha has $196 and wants to buy a computer for $698. How much more do you need?

698 - 196 = $502 <== final answer

13. Toni has $406 in her checking account. He is paid $78 for a part-time job and deposits it into his checking account. What is the balance in your account now?

406 + 78 = $484 <== final answer

14. A beverage company packed 228 cans of soda in 12-can cases. How many cartons were filled?

228/12 = 19 cartons filled <== final answer

Hope this helps!

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Cost of 7 gallons=$24.50

Cost of 1 gallon=24.50/7=3.5

Cost of 15 gallons=15*3.5=52.5

Cost of 15 gallons will be $52.5

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

For 1 flavor there are 9 topping

Therefore, for 5 different flavors there will be 5*9 choices

No of choices= 5*9

=45 

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The answer is in the image 

The answer is in the image 
Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

For every 8 cars there are 7 trucks

Therefore,

Cars:Truck=8:7

Answer is B)8:7

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

F=ma

where F=force

m=mass

a=acceleration

Here,

F=4300

a=3.3m/s2

m=F/a

    =4300/3.3

    =1303.03kg

Approximately it is aqual to 1300kg

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Salesperson will make 6% of 1800

=(6/100)*1800

=108

Salesperson will make $108 in $1800 sales

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The wood before starting =12 feet

Left wood=6 feet

Wood used till now=12-6=6 feet

Picture frame built till now= 6/(3/4)

=8 pieces

Therefore, till now 8 pieces have been made.

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Cost before sale tax=$46.00

Cost after including tax=$48.76

Sale tax=$48.76-46.00

=$2.76

we know,

sale tax=((sales tax rate)/100) * cost before sale tax

2.76=((sales tax rate)/100) *46.00

sale tax rate=(2.76*100)/46

                   =276/46

                    =6%

There fore sales tax rate=6%

Try asking the Studen AI a question.

It will provide an instant answer!

FREE