09.06.2022

# Activity 1 Know My Equation? Wnte the equation of each of the following circles given the center and the radius. Center Radius Equation in Standard Form 1 2 (3,7) origin 9 units 11 units 3 (- & 3) 14 units 4 (-5, -8) 3v3 units 16V/units 5 (11,-7)

0

09.07.2023, solved by verified expert
✒️CIRCLE EQUATIONS

Write the equation of each circle of the following circles given the center and the radius.

» The equation of the circle in standard form is written as:

» Where (h,k) is the center and r is the radius. Substitute each given to get its equation.

#1. Center: (3,7), Radius: 9 units

#2. Center: (0,0), Radius: 11 units

#3. Center: (-8,3), Radius: 14 units

#4. Center: (-5,-8), Radius: 3√3 units

#5. Center: (11,-7), Radius: 16√2 units

(ノ‥)ノ

### Faq

Mathematics
✒️CIRCLE EQUATIONS

Write the equation of each circle of the following circles given the center and the radius.

» The equation of the circle in standard form is written as:

» Where (h,k) is the center and r is the radius. Substitute each given to get its equation.

#1. Center: (3,7), Radius: 9 units

#2. Center: (0,0), Radius: 11 units

#3. Center: (-8,3), Radius: 14 units

#4. Center: (-5,-8), Radius: 3√3 units

#5. Center: (11,-7), Radius: 16√2 units

(ノ‥)ノ

Mathematics

The answer is in the image

Mathematics

SI=(P*R*T)/100

P=2000

R=1.5

T=6

SI=(2000*1.5*6)/100

=(2000*9)/100

=180

Neil will earn interest of 180

Mathematics
Answer: 440 grams for 1.54 is the better value
Explanation:
Take the price and divide by the number of grams
1.54 / 440 =0.0035 per gram
1.26 / 340 =0.003705882 per gram
0.0035 per gram < 0.003705882 per gram
Mathematics

For every 8 cars there are 7 trucks

Therefore,

Cars:Truck=8:7

Mathematics

F=ma

where F=force

m=mass

a=acceleration

Here,

F=4300

a=3.3m/s2

m=F/a

=4300/3.3

=1303.03kg

Mathematics

The answer is in the image

Mathematics

Here,

tip=18%of $32 tip=(18/100)*32 =0.18*32 =$5.76

Total payment=32+5.76=$37.76 Mathematics Step-by-step answer P Answered by PhD Speed=Distance/time Here, distance=15m time=1sec speed=15/1=15m/sec Distance=Speed*time time=15min=15*60sec=900sec Distance travelled in 15 min=15*900=13,500m =13500/1000 km=13.5Km Mathematics Step-by-step answer P Answered by PhD Salesperson will make 6% of 1800 =(6/100)*1800 =108 Salesperson will make$108 in \$1800 sales

What is Studen
Studen helps you with homework in two ways:

## Try asking the Studen AI a question.

It will provide an instant answer!

FREE