English : asked on nani97
 22.10.2020

10. Which quotation from the passage best reveals how the monks are affected by the Father
Superior's description of the "evils” in town?

. 189

Step-by-step answer

17.02.2022, solved by verified expert
Unlock the full answer
7 students found this answer . helpful
The quotation from the passage that best reveals how the monks are affected bu the fathers superior description of the evils town is the quotation that quotes that specific question so the answerr would be the quote that specifies it
It is was helpful?

Faq

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

A). "as the monks listened to him they felt that their souls were spell-bound by his inspiration."

Explanation:

The first quotation i.e. 'as the monks listened to himinspiration' most aptly shows the influence of Father Superior's description regarding the 'evils' present in the town. They were listening to him like they were completely engrossed in those details and this reflects that even their soul was enthralled by the representation. They considered him to be their ideal and had extreme devotion towards him and his words were like true gems for them. Thus, option A is the correct answer.

English
Step-by-step answer
P Answered by Specialist
Options:
A.) California is an excellent location for immigrants who are seeking land to farm.
B.) California has many immigrants who have grown a large supply of healthy crops.
C.) California is the best source for government loans for building railroads in the state.
D.) California has the most plentiful resources for people who want a healthy lifestyle.

Answer:
D.) California has the most plentiful resources for people who want a healthy lifestyle.

Explanation:
The poster named "CALIFORNIA the CORNUCOPIA of the WORLD ROOM for MILLIONS of IMMIGRANTS 43.795.000. ACRES of GOVERNMENT LANDS UNTAKEN RAILROAD & PRIVATE LAND FOR MILLIONS OF FARMERS!"

A poster’s job is to promote an idea, event, product or person. So here the poster of California promotes itself as a place full of resources that offers people staying there a healthy and peaceful lifestyle. It is a way of advertising and to spread the message. California is generally a good place to stay in. It is the best place for immigrants who seek to find a living for themselves. That’s what the poster would help to do, attract more immigrants to the place.
Options:
A.) California is an excellent location for immigrants who are seeking land to farm.
B.)
English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Answer:

There is gradual shift of point of view in the story “An Occurrence
at Owl Creek Bridge”.

Step-by-step explanation:

●''Owl Creek Bridge'' isn't a first-person narration, meaning that it's not told from the perspective of the main character, meaning Farquhar. Instead, the text comes from a third-person narrator, or told by an external force or character.

●In some sense, Bierce presents readers with an unreliable third-person narrator. The narrator knows, the entire time, that Peyton is dreaming, but tricks readers into thinking that Peyton has escaped. By representing the scenes of Peyton's dream as reality, the narrator toys with the reader's emotions.

●In “An Occurrence at Owl Creek Bridge” a couple of shifts throughout the story change the entire story's point of view essentially bewildering readers. For instance, in paragraph five, a shift occurs when Peyton Farquhar closes his eyes right before he is to be hung.

●In paragraph 36 of "An Occurrence at Owl Creek Bridge," Bierce shifts from past tense to present tense. Bierce writes that "now he sees another scene . . . he stands at the gate of his own home." The effect here is that the reader believes Farquhar has truly escaped and made it home.

English
Step-by-step answer
P Answered by Specialist

Answer:

Answer explained in detail below.

Step-by-step explanation:

In the passage "Boston Navy Yard and the 'Great War,' 1914-1918," the author presents a detailed account of the history of the Boston Navy Yard, specifically focusing on its transformation during World War I. The author develops the significance of this transformation by providing historical context, describing specific events and changes at the Navy Yard, and highlighting the impact of the Yard's actions on the war effort.

The author begins by providing historical context for the Boston Navy Yard, describing its establishment in 1801 and its role as a major naval shipyard for the United States. This sets the stage for the significance of the Yard's transformation during World War I, as it was a key player in the war effort.

The author then describes specific events and changes that occurred at the Navy Yard during the war. For example, the author notes that the Yard's workforce grew from 2,500 workers to over 20,000, and that the Yard's production of ships and submarines increased dramatically. The author also describes how the Yard adapted to the changing needs of the war, such as by building subchasers and convoy escort ships.

The author also highlights the impact of the Yard's actions on the war effort. For example, the author states that the Yard's production of destroyers and submarines helped to tip the balance of the war in favor of the Allies. The author also notes that the Yard's actions played a significant role in the success of the convoy system, which helped to protect supplies and troops being transported across the Atlantic.

Overall, the author develops the significance of the Boston Navy Yard's transformation during World War I by providing historical context, describing specific events and changes at the Navy Yard, and highlighting the impact of the Yard's actions on the war effort. This information provides a clear understanding of the importance of the Navy Yard in the war and its impact on the outcome of the war.

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Answer:

In lines 578-579, Mrs. Keeney tells her husband why she wanted to sail with him: "I wanted to see
you the hero they make you out to be in Homeport." In what way does the voyage change the way she sees her husband? Cite evidence from the play in your answer.
Mrs. Keeney sees that her husband is a hard man who can be brutal toward his crew in pursuit of
his goal. In lines 650-653, she tells him, "You want to live up to your silly reputation even if you do
have to beat and starve men and drive me mad to do it."
At the end of the play, Captain Keeney breaks his promise to his wife, even though he says he loves
her. What is the motivation for his behavior, beyond simple economic opportunity?
Keeney's pride pushes him to put his goal of
getting the oil ahead of any feelings for his wife. He needs to get the oil to feel strong and to prove himself. At the same time, he denies that his wife is really going mad, saying, "I know you're foolin' me" (lines 892-893). He may feel justified in staying "jest a little while longer" at sea because he can't believe she is actually losing her mind and because she insisted on making the voyage in the first place.

Step-by-step explanation:

make necessary changes as required to make the points better

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Answer:

The phrase "we'll head north again, in other words, to the land of sensible people" shows that the entire venture, planned by the Professor and the Captain was not wise. It has a critical tone.

Step-by-step explanation:

The phrase above was uttered by the Canadian in the book, "Twenty Thousand Leagues Under the Seas Revised" By Jules Verne. He meant that the venture which they had undertaken was fruitless and unwise.

He criticized the journey because at that time the Nautilus was stuck in the ice and could no longer move forward.

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Answer:

Answer is in an image

Step-by-step explanation:

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Answer:

This phrase means that Rip Van Winkle's son took the time and did anything but his business.
He inherited this trait from his father.

Step-by-step explanation:

"To make a long story short, the company broke up, and returned to the more important concerns of the election. Rip's daughter took him home to live with her ; she had a snug, well-furnished house, and a stout, cheery farmer for a husband, whom Rip 660 recollected for one of the urchins that used to climb upon his back. As to Rip's son and heir, who was the ditto of himselt, seen leaning against the tree, he was employed to Avork on the farm ; but evinced a hereditary disposition to attend to anything else but 665 his business."

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Macbeth is Duncan's kinsman and his subject. Duncan is a good king and virtuous man; he has done no particular evil. Duncan is a popular king, and his death would bring sorrow and unrest upon Scotland.

Despite the many reasons Macbeth provides for not killing Duncan, he succumbs to his ambition and follows his wife's bloody plans. Macbeth worries about getting caught, feels Duncan has not done anything to deserve being killed, and believes a host should not kill a guest.

Basically, Macbeth would be violating every rule of gracious hosting by killing Duncan while he is staying at his home.

Try asking the Studen AI a question.

It will provide an instant answer!

FREE