05.02.2020

Milk:
Amount per child: 1 cup (8 ounces) low-fat (1%) or skim milk

Meat/Meat Alternates:
Amount per child: 2 ounces cooked lean meat, poultry, or fish (e.g., grilled chicken breast, baked fish, tuna salad) or 1 cup cooked legumes (e.g., lentils, beans, chickpeas)

Vegetables:
Amount per child: 1/2 cup cooked or raw vegetables (e.g., broccoli florets, carrot sticks, cherry tomatoes, cucumber slices)

Fruits:
Amount per child: 1/2 cup fresh, frozen, or canned fruit (e.g., sliced strawberries, blueberries, mandarin orange segments, diced applesauce)

Grains:
Amount per child: 1 slice whole-grain bread, 1/2 cup cooked whole-grain pasta or rice, or 1 small whole-grain tortilla

Reflection
1. What was the biggest challenge when selecting foods in each food group?
Answer:
2. What are some challenges that childcare directors might have when planning menus for the week?
Answer:



Can you answer the last two questions

. 0

Step-by-step answer

07.12.2023, solved by verified expert
Unlock the full answer
1 students found this answer . helpful

Answer:

Answers given below.

Step-by-step explanation:

1. Biggest challenges:

Meat/Meat Alternates: Providing enough protein while staying within budget and offering options that are familiar and appealing to young children.

Vegetables: Encouraging children to try new and less familiar vegetables.

Grains: Finding whole-grain options that are still soft and easy for young children to chew.

2. Challenges for childcare directors:

Limited budget: Providing nutritious meals that meet CACFP requirements while staying within a tight budget.

Food allergies and preferences: Accommodating children with food allergies and preferences.

Time constraints: Planning, preparing, and serving meals within limited time constraints.

Staff training: Ensuring staff is trained on CACFP requirements and proper food handling and sanitation practices.

Waste reduction: Minimizing food waste by planning portions appropriately and offering appealing options.

It is was helpful?

Faq

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Answer:

Louis Daguerre's motivation to begin experimenting with light sensitive materials was so that he and others would be able to capture an image from a still moment in time

Step-by-step explanation:

Early photography and Daguerreotype Medium.

Louis Daguerre invented a new process he dubbed a daguerrotype in 1839, which significantly reduced exposure time and created a lasting result, but only produced a single image.

Louis Daguerre called his invention "daguerreotype." His method, which he disclosed to the public late in the summer of 1839, consisted of treating silver-plated copper sheets with iodine to make them sensitive to light, then exposing them in a camera and "developing" the images with warm mercury vapor.

Daguerreotypes became an equalizer among classes. No longer were likenesses only created for the super rich. An average person could walk into a portrait studio, sit for an image, and have the same product as the millionaire down the street. The popularity gave rise to picture factories

Views of modernity and capitalism heavily influenced Daguerre’s discovery because his main goal was to improve and modernize the process previously used to capture images and to upgrade what he saw using camera obscura.

People could start to develop a visual history, not only the rich could afford to have a portrait made, and people could collect images of their friends and family.

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The correct answer is: simile

Through this text, we can see that the phrase "It is as if a great earthen pot has dropped from an unreachable rafter'' represents a comparison with the doubts that the narrator presents. This comparison is made through two elements that have nothing in common, but that the author uses to create a new meaning about one of them. This is done through simile.

English
Step-by-step answer
P Answered by Master

Answer:

Please, see below:

Step-by-step explanation:

Thoreau states, “… When an acorn and a chestnut fall side by side… bothobey their own laws…” (3). This can be interpreted as success being obtainable withoutthe assistance of another. The acorn and the chestnut are two individuals that are uniquein their own way yet had the same result. The same goes for people; for those reachingthe same goal as another, it is much better to do it under your qualities and your own way.The purpose of this passage was for Thoreau to inform his audience on his viewson the government and its negative affects on civilization. With its restrictions, peoplecannot fully live up to their potential because the bureaucracy will always limit them.Thoreau wants his audience to become successful in their own manor and uses theserhetorical devices to sync with his readers

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Answer:

There is gradual shift of point of view in the story “An Occurrence
at Owl Creek Bridge”.

Step-by-step explanation:

●''Owl Creek Bridge'' isn't a first-person narration, meaning that it's not told from the perspective of the main character, meaning Farquhar. Instead, the text comes from a third-person narrator, or told by an external force or character.

●In some sense, Bierce presents readers with an unreliable third-person narrator. The narrator knows, the entire time, that Peyton is dreaming, but tricks readers into thinking that Peyton has escaped. By representing the scenes of Peyton's dream as reality, the narrator toys with the reader's emotions.

●In “An Occurrence at Owl Creek Bridge” a couple of shifts throughout the story change the entire story's point of view essentially bewildering readers. For instance, in paragraph five, a shift occurs when Peyton Farquhar closes his eyes right before he is to be hung.

●In paragraph 36 of "An Occurrence at Owl Creek Bridge," Bierce shifts from past tense to present tense. Bierce writes that "now he sees another scene . . . he stands at the gate of his own home." The effect here is that the reader believes Farquhar has truly escaped and made it home.

English
Step-by-step answer
P Answered by Specialist

Answer:

Answer explained in detail below.

Step-by-step explanation:

In the passage "Boston Navy Yard and the 'Great War,' 1914-1918," the author presents a detailed account of the history of the Boston Navy Yard, specifically focusing on its transformation during World War I. The author develops the significance of this transformation by providing historical context, describing specific events and changes at the Navy Yard, and highlighting the impact of the Yard's actions on the war effort.

The author begins by providing historical context for the Boston Navy Yard, describing its establishment in 1801 and its role as a major naval shipyard for the United States. This sets the stage for the significance of the Yard's transformation during World War I, as it was a key player in the war effort.

The author then describes specific events and changes that occurred at the Navy Yard during the war. For example, the author notes that the Yard's workforce grew from 2,500 workers to over 20,000, and that the Yard's production of ships and submarines increased dramatically. The author also describes how the Yard adapted to the changing needs of the war, such as by building subchasers and convoy escort ships.

The author also highlights the impact of the Yard's actions on the war effort. For example, the author states that the Yard's production of destroyers and submarines helped to tip the balance of the war in favor of the Allies. The author also notes that the Yard's actions played a significant role in the success of the convoy system, which helped to protect supplies and troops being transported across the Atlantic.

Overall, the author develops the significance of the Boston Navy Yard's transformation during World War I by providing historical context, describing specific events and changes at the Navy Yard, and highlighting the impact of the Yard's actions on the war effort. This information provides a clear understanding of the importance of the Navy Yard in the war and its impact on the outcome of the war.

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Answer:

The phrase "we'll head north again, in other words, to the land of sensible people" shows that the entire venture, planned by the Professor and the Captain was not wise. It has a critical tone.

Step-by-step explanation:

The phrase above was uttered by the Canadian in the book, "Twenty Thousand Leagues Under the Seas Revised" By Jules Verne. He meant that the venture which they had undertaken was fruitless and unwise.

He criticized the journey because at that time the Nautilus was stuck in the ice and could no longer move forward.

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Answer:

Aslan orders the creatures around him to prepare a feast for the children. Then he leads Peter aside and shows him Cair Paravel, a castle on a peninsula where the children will live and reign. Aslan tells Peter that he will "be the High King over all the rest." As they are talking, Peter and Aslan hear Susan's horn, which Father Christmas gave her. She is supposed to blow the horn when she is in danger, as it will bring help. The other animals begin to run to help her, but Aslan stops them and waves Peter on.

Peter runs over and sees Susan climbing a tree, pursued by a huge wolf. She only gets as far as the first branch before she comes so close to fainting that she cannot go any higher. Peter knows that if she faints she will fall to danger. He rushes over and stabs the wolf in the heart with the sword that Father Christmas gave him. There is a short struggle, but in the end the wolf lies dead at Peter's feet. Aslan sees another wolf dash into the thicket and sends his fastest animals after it, saying that the wolf will lead them to the Witch and to Edmund. He then knights Peter, after chastising him for forgetting to wipe his sword.

Step-by-step explanation:

read the pasaage and make changes and extract valid points

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Answer:

Given below

Step-by-step explanation:

The King of Mazy May," we can infer that the Klondike Gold Rush was brutal and that those who took part in it were in constant danger of having their lands claimed and taken away by others


 

The brutality of the Klondike Gold Rush and the continual threat of having their properties seized and taken away by others are clear from reading "The King of Mazy May."

How to explain the story?

Jack London (1876-1916) based The King of Mazy May and other stories on his actual experiences during the Klondike Gold Rush. As gold was discovered in the Yukon region of Canada, various men tried to strike it rich.

The narrative demonstrates how difficult the circumstances were: among other difficulties, it was difficult to move around and survive due to the bitter cold and great distances.

But the threat of losing everything was even terrible. Men who failed to register their land were at risk of having it taken away by skilled stampeders. That is what occurs in the narrative. 14-year-old Walt, the main character, seeks to stop stampeders from seizing his neighbor's land. The men pursue Walt and shot at him in an effort to murder him.

We can conclude that the Klondike Gold Rush was violent and perilous.

From reading "The King of Mazy May," we can infer that the Klondike Gold Rush was brutal and that those who took part in it were in constant danger of having their lands claimed and taken away by others.

"The King of Mazy May" is a short story by Jack London (1876-1916), who based this and other stories on his own experience during the Klondike Gold Rush.

In the region of Yukon, in Canada, as gold was discovered, several men tried to strike it rich.

The story shows us how harsh the conditions were: the extreme cold and the long distances, among other issues, made it hard to survive and move about.

But even worse was the danger of losing it all. Men who did not register their piece of land could easily have it taken away by professional stampeders.

That is what happens in the story. The main character, 14-year-old Walt, tries to prevent stampeders from stealing his neighbor's land.

The men chase Walt and try to kill him by shooting at him.

In conclusion, we can infer that the Klondike Gold Rush was brutal and dangerous.

English
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Answer: D. This myth explains the origins of human misfortune. At the same time, it teaches a moral lesson by warning of the dangers of

Try asking the Studen AI a question.

It will provide an instant answer!

FREE