: asked on abecobos37
19.06.2020

# The frequency table shows the results of a survey comparing the number of beach towels sold for full price and at a discount during each of the three summer months. A 4-column table with 4 rows titled beach towel sales. The first column has no label with entries month 1, month 2, month 3, total. The second column is labeled full price with entries 49, 120, 101, 270. The third column is labeled discounted with entries 1, 5, 24, 30. The fourth column is labeled total with entries 50, 125, 125, 300. The store owner converts the frequency table to a conditional relative frequency table by row. A 4-column table with 4 rows titled beach towel sales. The first column has no label with entries month 1, month 2, month 3, total. The second column is labeled full price with entries 0.98, 0.96, 0.808, X. The third column is labeled discounted with entries 0.02, 0.04, 0.192, Y. The fourth column is labeled total with entries 1.0, 1.0, 1.0, 1.0. Which value should he use for X? Round to the nearest hundredth. 0.89 0.90 0.92 0.96

22

17.02.2022, solved by verified expert
Unlock the full answer

90

Step-by-step explanation:

Its B, 90 on edge 2020.

Please make this the brainliest answer, i need it to boost my rank!

It is was helpful?
It is was helpful?

### Faq

Mathematics
P Answered by PhD

The answer is in the image

Mathematics
P Answered by PhD

For 1 flavor there are 9 topping

Therefore, for 5 different flavors there will be 5*9 choices

No of choices= 5*9

=45

Mathematics
P Answered by PhD

The answer is in the image

Mathematics
P Answered by PhD

The total nom of  code that can be used is equal to 5+3 = 8

Mathematics
P Answered by PhD

The answer is in the image

Mathematics
P Answered by PhD

Salesperson will make 6% of 1800

=(6/100)*1800

=108

Salesperson will make \$108 in \$1800 sales

Mathematics
P Answered by PhD

Here,

tip=18%of \$32

tip=(18/100)*32

=0.18*32

=\$5.76

Total payment=32+5.76=\$37.76

Mathematics
P Answered by PhD

Speed=Distance/time

Here,

distance=15m

time=1sec

speed=15/1=15m/sec

Distance=Speed*time

time=15min=15*60sec=900sec

Distance travelled in 15 min=15*900=13,500m

=13500/1000 km=13.5Km

Mathematics
P Answered by PhD

The wood before starting =12 feet

Left wood=6 feet

Wood used till now=12-6=6 feet

Picture frame built till now= 6/(3/4)

=8 pieces

Therefore, till now 8 pieces have been made.

Mathematics
P Answered by PhD

The wood before starting =12 feet

Left wood=6 feet

Wood used till now=12-6=6 feet

Picture frame built till now= 6/(3/4)

=8 pieces

Therefore, till now 8 pieces have been made.

What is Studen
Studen helps you with homework in two ways:

## Try asking the Studen AI a question.

It will provide an instant answer!

FREE