18.11.2022 the following question

Richard is organizing the picnic lunch for a group of fourth graders. He recalls that at that last picnic 20 students used 80 napkins. Assuming the same rate this time, how many napkins should he pack for 200 fourth graders?

. 0

Step-by-step answer

18.11.2022, solved by verified expert
Unlock the full answer

Answer:

800 napkins

Step-by-step explanation:

Ratio of napkins: students must be constant.

Let he packs x napkins.

80/20 = x/200 

x = 80×200/20

x = 800

It is was helpful?

Faq

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

% of college fees paid through scholarship =  44%

Remaining fees = 100% - 44% = 56%

Let the tuition fees be x

56% of x = 10054.52

56/100 * x = 10054.52

x = (10054.52 * 100)/56

x = 17,954.5

Cost of parkers tuition is $17,954.5 

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

We can use simple interest formula to solve the formula

SI = (p*r*t)/100

Given,

p = 18000

r = 2%

t = 11years

Increase in population = (18000*2*11)/100 = 3,960

Population after 11 years = 18000 + 3960= 21960

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

For every 3 cup of chocolate 7 cup of milk was added-

Ratio of chocolate:milk =3:7

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Distance between two cities = 280miles

Trucker drives back forth between two cities 8 times

Total distance travelled = 280 * 8 = 2240 miles

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Slope = (y2 - y1)/(x2 - x1)

Given two points (6,-2) and (10,4)

y2=4

y1=-2

x2=10

x1=6

slope = 4-(-2)/(10-6)= 6/4 = 3/2 =1.5

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The answer is in the image 

The answer is in the image 
Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Let monthly budget be x

Given,

60% of x = $60

60/100 * x = 60

x = (60*100)/60

x = 100

Jada's monthly budget is $100

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Temperature in the morning = -5degrees

Temperature in the noon rose by  12degrees

Temperature at noon = -5+12 = 7degrees

 Temperature at noon is 7degrees

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Distance = 2 2/5 km = 12/5 km

Time = 1 1/2 min = 3/2 min = 3/(2*60) hours = 1/40 hours

We know,

Speed = Distance/time

Speed = (12/5)/(1/40) = (40*12)/5 = 12 * 8 = 96km/h

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

18 players will have 3 coaches

1 player will have = 3/18 = 1/6 coach

162 will have = 162 * 1/6  = 27 coaches

27 coaches are needed to sign up 162 players