1. B

2. A (n ≤ 13)

3. A (2m - 7)

4. B (8x+8y)

5. School C

6. C (6.08 pounds)

7. A (5 + 3p ≥ 30)

8. A (95 + 25x + 25y)

9. D (29)

10. A (Add 3 to both sides)

11. C (Malia)

12. C (n ≤ 48)

13. TRUE

Step-by-step explanation:

1.

We need to find 8.45% of each of them so that the answer is 2.1 hours.

For 20 hours: 8.45% of 20 = 0.0845 * 20 = 1.69 hours (this is not the answer)

For 25 hours: 8.45% of 25 = 0.0845 * 25 = 2.11 hours (this is the answer)

For 10 hours: 8.45% of 10 = 0.0845 * 10 = 0.85 hours (this isn't it)

For 18 hours: 8.45% of 18 = 0.0845 * 18 = 1.52 hours (this is not it)

We see that option B is right.

2.

Macy has $95.

She buys $12.99 worth of stationery. She now was 95 - 12.99 = $82.01

She needs to keep $42 intact for skateboard, so she can spend remaining on ice-cream bars.

She can spend for ice cream bars each worth 3.07.

Number of ice-cream bars, n, she can buy for 40.01 is . SHE CAN'T BUY 0.03 (the fractional amount) ice-cream bars, so the maximum is 13.

Answer choice A is right (n ≤ 13)

3.

We need to use the distributive property () to expand and them add like terms. The steps are shown below:

Answer choice A is right (2m - 7)

4.

Total number roses is = total red roses and total white roses

total red roses = x groups of 8 in each group = 8x

total white roses = y groups of 8 in each group = 8y

Hence, total = 8x + 8y

Answer choice B is right.

5.

We divide "number of students who like sandwiches" by "total number of students" , then multiply by 100 to get the percentage. Which ever is the greatest, is the answer. Let's do for each:

School A: %

School B: %

School C: %

School D: %

School C has the greatest percentage.

6.

Subtracting 25.2 from 86 will give us the amount of flour Sam used in last 10 days.

Amount used = 86 - 25.2 = 60.8 pounds

Since he used same amount for each day, we can divide 60.8 by 10 to get how much he used each day.

So, pounds used each day

Answer is C, 6.08 pounds

7.

"Score" needs to be atleast 30. Let first round score be 5 (given) and each of the three remaining rounds's score be p. So,

Score = 5 + 3p

This SCORE NEEDS to be ATLEAST 30, which means "5 + 3p should be greater than or equal to 30"

First answer choice is right (5 + 3p ≥ 30)

8.

First day printed = 95 (given)

Second day printed = 25 barcodes per minute for x minutes = 25x AND 25 barcodes per minute for y minutes = 25y

Subtotal is 25x+25y

Total in 2 days = 95 + 25x + 25y

Answer choice A is right.

9.

Let first number be x, so next consecutive number is x + 1 and the next one is x + 2. We take the sum and equate to 84 and solve:

Hence, the 3 numbers are 27, 28, and 29. The largest is 29, answer choice D is right.

10.

The question is

The first step would be to "isolate" the terms with x's and constant terms. So we sould take 3 to the right hand side.

Adding 3 to both sides "eliminates" 3 from left and takes it to the right.

Answer choice A is right (Add 3 to both sides)

11.

Finding the respective PERCENTAGES will give us the answers. The greatest amount is what we are looking for. Let's find it.

Zak = 15% of 56 = 0.15 * 56 = 8.4 pages

Karen = 12% of 64 = 0.12 * 64 = 7.68 pages

Malia = 14% of 68 = 0.14 * 68 = 9.52 pages

Ali = 10% of 72 = 0.10 * 72 = 7.2 pages

We see that Malia reads the most. Answer choice C is right (Malia)

12.

Subtracting John's weight (100) from maximum the elevator can carry (340) will give us the amount alloted for the packages.

Amount alloted for packages = 340 - 100 = 240

Since each package weights 5, the MAXIMUM is

It means "the number of packages, n, can be LESS THAN or EQUAL to 48"

Answer choice C is right (n ≤ 48)

13.

We can simplify the expression by using distributive property () and collecting like terms to fully simplify the expression. let's do it:

Indeed the expression is equal to "20 - 5x" (the two terms are just placed differently)

Answer is TRUE