02.06.2020

You buy a cell phone plan that gives you up to 1000 minutes of calling for $20 per month. During a particular month, you use only 100 minutes. What is your per-minute cost for that month?

. 0

Step-by-step answer

24.06.2023, solved by verified expert
Unlock the full answer
Hello Cassidy,
To solve this problem, you could use a proportion to solve for your question. I have attached the work as well. On the top of your fractions, can be the money. On the bottom is the minutes. Note: these can be interchangeable, as long as all your numeric values (numbers) and variables are in the right place. Then cross-multiply. Solve the equation for your answer (money for minutes). I used the variable m, as I find it helps if it relates to your problem. M is for money. Hope this helps!
You buy a cell phone plan that gives you up to, №17887476, 02.06.2020 08:59
It is was helpful?

Faq

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD
Hello Cassidy,
To solve this problem, you could use a proportion to solve for your question. I have attached the work as well. On the top of your fractions, can be the money. On the bottom is the minutes. Note: these can be interchangeable, as long as all your numeric values (numbers) and variables are in the right place. Then cross-multiply. Solve the equation for your answer (money for minutes). I used the variable m, as I find it helps if it relates to your problem. M is for money. Hope this helps!
You buy a cell phone plan that gives you up to 1000 minutes of calling for $20 per month. During a p
Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

SI=(P*R*T)/100

P=2000

R=1.5

T=6

SI=(2000*1.5*6)/100

=(2000*9)/100

=180

Neil will earn interest of 180

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Salesperson will make 6% of 1800

=(6/100)*1800

=108

Salesperson will make $108 in $1800 sales

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The solution is given in the image below

The solution is given in the image below
Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Speed=Distance/time

Here,

distance=15m

time=1sec

speed=15/1=15m/sec

Distance=Speed*time

time=15min=15*60sec=900sec

Distance travelled in 15 min=15*900=13,500m

=13500/1000 km=13.5Km

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The wood before starting =12 feet

Left wood=6 feet

Wood used till now=12-6=6 feet

Picture frame built till now= 6/(3/4)

=8 pieces

Therefore, till now 8 pieces have been made.

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The wood before starting =12 feet

Left wood=6 feet

Wood used till now=12-6=6 feet

Picture frame built till now= 6/(3/4)

=8 pieces

Therefore, till now 8 pieces have been made.

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Salesperson will make 6% of 1800

=(6/100)*1800

=108

Salesperson will make $108 in $1800 sales

Try asking the Studen AI a question.

It will provide an instant answer!

FREE