Mathematics : asked on eden1017
 31.07.2020

Amanda has a piece of ribbon that is 1/4 had long. She wants to share the ribbon with 2 friends so that they can each wear a ribbon for breast cancer awareness month. If each of the 3 friends gets the same amount, how much ribbon will each person get?

. 0

Step-by-step answer

09.07.2023, solved by verified expert
Unlock the full answer
 1/12

Explanation:

Draw a rectangle. Then draw three vertical lines inside to split the rectangle into 4 equal pieces. Shade one of the pieces to represent 1/4.

Now draw 2 horizontal lines to split that 1/4 piece into three equal smaller pieces. You should end up with a 3 by 4 grid of small squares.  There are 3*4 = 12 small squares total.

Each person gets 1/12 of a unit of ribbon, when we started off with 1/4 of a unit of ribbon. Notice how 3*(1/12) = 3/12 = 1/4.

Refer to the diagram below.


Amanda has a piece of ribbon that is 1/4 had, №18010458, 31.07.2020 06:37
It is was helpful?
Unlock the full answer

Amanda has a piece of ribbon that is 1/4 had, №18010458, 31.07.2020 06:37

Step-by-step explanation:

Multiply both denominatour and numeratour by 3 to determine this:

Amanda has a piece of ribbon that is 1/4 had, №18010458, 31.07.2020 06:37

Therefore, each person will obtain ¹⁄₁₂ of the ribbon.

I am joyous to assist you at any time.

It is was helpful?

Faq

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by Master
 1/12

Explanation:

Draw a rectangle. Then draw three vertical lines inside to split the rectangle into 4 equal pieces. Shade one of the pieces to represent 1/4.

Now draw 2 horizontal lines to split that 1/4 piece into three equal smaller pieces. You should end up with a 3 by 4 grid of small squares.  There are 3*4 = 12 small squares total.

Each person gets 1/12 of a unit of ribbon, when we started off with 1/4 of a unit of ribbon. Notice how 3*(1/12) = 3/12 = 1/4.

Refer to the diagram below.


Amanda has a piece of ribbon that is 1/4 had long. She wants to share the ribbon with 2 friends so t
Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Cost of 7 gallons=$24.50

Cost of 1 gallon=24.50/7=3.5

Cost of 15 gallons=15*3.5=52.5

Cost of 15 gallons will be $52.5

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

For every 8 cars there are 7 trucks

Therefore,

Cars:Truck=8:7

Answer is B)8:7

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD
The answer is in the image 

The answer is in the image 

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Here,

tip=18%of $32

tip=(18/100)*32

=0.18*32

=$5.76

Total payment=32+5.76=$37.76

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The wood before starting =12 feet

Left wood=6 feet

Wood used till now=12-6=6 feet

Picture frame built till now= 6/(3/4)

=8 pieces

Therefore, till now 8 pieces have been made.

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The answer is in the image 

The answer is in the image 
Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Area of rectangle= L*b

here,

L=12.4 cm

b= 8.8 cm

A= L*b

= 12.4 * 8.8 = 109.12 cm^2

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Let the father's age be x and son's be y

10 years before-

Father age=x-10

sons age=y-10

Given,

x-10=10(y-10)

x-10=10y-100

Given present age of father=40

therefore,

x=40

40-10=10y-100

10y-100=30

10y=130

y=130/10

y=13

Therefore present age of son=13years

Try asking the Studen AI a question.

It will provide an instant answer!

FREE