: asked on amylumey2005
29.05.2022

# Coyote and Steven are tiling the floors in an office building Kyotaro 3/6 of the floor in what office is Stephen child 5/12 of the four in another office right to explain how to use benchmark fractions to determine who tiled a greater  portion of a floor.

2

09.07.2023, solved by verified expert
Unlock the full answer

Coyote tiled a greater portion of a floor

Solution:

Coyote tiled in one office =

Steven tiled in another office =

Bench mark fraction means comparing fractions with common fraction or number. Most probably we use as the common fraction.

Compare and using :

is equal to the fraction .

Steven tiled the floor < Coyote tiled the floor.

It is was helpful?

### Faq

Mathematics
P Answered by Specialist

Coyote tiled a greater portion of a floor

Solution:

Coyote tiled in one office =

Steven tiled in another office =

Bench mark fraction means comparing fractions with common fraction or number. Most probably we use as the common fraction.

Compare and using :

is equal to the fraction .

Steven tiled the floor < Coyote tiled the floor.

Mathematics
P Answered by Specialist

Coyote tiled a greater portion of a floor

step-by-step:

Coyote tiled in one office =

Steven tiled in another office =

Bench mark fraction means comparing fractions with common fraction or number. Most probably we use as the common fraction.

Compare and using :

is equal to the fraction .

Steven tiled the floor < Coyote tiled the floor.

Mathematics
P Answered by PhD
Answer: 440 grams for 1.54 is the better value
Explanation:
Take the price and divide by the number of grams
1.54 / 440 =0.0035 per gram
1.26 / 340 =0.003705882 per gram
0.0035 per gram < 0.003705882 per gram
Mathematics
P Answered by PhD

The answer is in the image

Mathematics
P Answered by PhD

y=2x+15

where y=Value of coin

x=Age in years

Value of coin after 19 years=2*19+15

=\$53

Therefore, Value after 19 years=\$53

Mathematics
P Answered by PhD

F=ma

where F=force

m=mass

a=acceleration

Here,

F=4300

a=3.3m/s2

m=F/a

=4300/3.3

=1303.03kg

Mathematics
P Answered by PhD

Speed=Distance/time

Here,

distance=15m

time=1sec

speed=15/1=15m/sec

Distance=Speed*time

time=15min=15*60sec=900sec

Distance travelled in 15 min=15*900=13,500m

=13500/1000 km=13.5Km

Mathematics
P Answered by PhD

The wood before starting =12 feet

Left wood=6 feet

Wood used till now=12-6=6 feet

Picture frame built till now= 6/(3/4)

=8 pieces

Therefore, till now 8 pieces have been made.

Mathematics
P Answered by PhD

The wood before starting =12 feet

Left wood=6 feet

Wood used till now=12-6=6 feet

Picture frame built till now= 6/(3/4)

=8 pieces

Therefore, till now 8 pieces have been made.

Mathematics