Mathematics : asked on sophx
 15.04.2022

The volume of a cube is 528cm cubed. work out the length of its side rounded to 1DP

. 1

Step-by-step answer

09.07.2023, solved by verified expert
Unlock the full answer

8.1

Step-by-step explanation:

Formula for volume of cube. V = Volume and A = Edge.

The volume of a cube is 528cm cubed. work out, №18010795, 15.04.2022 17:28

The volume of a cube is 528cm cubed. work out, №18010795, 15.04.2022 17:28

Therefore we have.

The volume of a cube is 528cm cubed. work out, №18010795, 15.04.2022 17:28

The volume of a cube is 528cm cubed. work out, №18010795, 15.04.2022 17:28

We have to use the cube root function.

The cube root of (n) is the same as (n) raised to the 1/3 power.

n = a number

The volume of a cube is 528cm cubed. work out, №18010795, 15.04.2022 17:28

So then we have.

The volume of a cube is 528cm cubed. work out, №18010795, 15.04.2022 17:28

The volume of a cube is 528cm cubed. work out, №18010795, 15.04.2022 17:28

Round to 1 decimal place.

The volume of a cube is 528cm cubed. work out, №18010795, 15.04.2022 17:28

It is was helpful?

Faq

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by Master

8.1

Step-by-step explanation:

Formula for volume of cube. V = Volume and A = Edge.

V=a^{3}

a=\sqrt[3]{v}

Therefore we have.

528=a^{3}

a=\sqrt[3]{528}

We have to use the cube root function.

The cube root of (n) is the same as (n) raised to the 1/3 power.

n = a number

a=v^{\frac{1}{3} }

So then we have.

528^{\frac{1}{3} } =a

a=8.08248004

Round to 1 decimal place.

a=8.1

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Cost of 7 gallons=$24.50

Cost of 1 gallon=24.50/7=3.5

Cost of 15 gallons=15*3.5=52.5

Cost of 15 gallons will be $52.5

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

For every 8 cars there are 7 trucks

Therefore,

Cars:Truck=8:7

Answer is B)8:7

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The solution is in the following image

The solution is in the following image
Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

The answer is in the image 

The answer is in the image 
Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Salesperson will make 6% of 1800

=(6/100)*1800

=108

Salesperson will make $108 in $1800 sales

Mathematics
Step-by-step answer
P Answered by PhD

Speed=Distance/time

Here,

distance=15m

time=1sec

speed=15/1=15m/sec

Distance=Speed*time

time=15min=15*60sec=900sec

Distance travelled in 15 min=15*900=13,500m

=13500/1000 km=13.5Km

Try asking the Studen AI a question.

It will provide an instant answer!

FREE